Concerte

Tequila Party – Wilmark & Betty

impresario betty wilmark

Show-ul Tequila Party a fost conceput ca o calatorie de 60 minute in jurul lumii, de la Carnavalul de la Rio pana la Moulin Rouge – Can Can.

Wilmark si Betty sunt insotiti de 7 dansatori profesionisti, percutionist si dj.

In show-ul Tequila Party este inclus un moment spectaculos de dancing laser, capoeira battle, momente interactive si dansuri follow-me cu publicul, multiple schimbari de costume, entertainment si voce live.

 

Betty si Wilmark au lansat impreuna 3 single-uri si s-au bucurat de un adevarat succes in cadrul evenimentelor unde au fost invitati, spectacolul lor fiind solicitat in afara granitelor tarii.

In functie de specificul evenimentului Tequila Party include module de show adaptabile tematicii.

Click AICI pentru booking 

Tequila Party! Acesta este rezultatul muncii unei echipe minunate! Pentru booking si info Kapros Zsolt tel:0743739898 & Ioana Rizzo Hernandez tel:0723 740 868 #gascaproduction #tequilaparty

Publicată de Kapros Zsolt pe 24 Septembrie 2017

Betty – Show cu Trupa Live

formatie cover nunta

Formula de show 100% live alaturi de trupa de instrumentisti, Betty a conceput un repertoriu perfect adaptat evenimentelor corporate si private.

Playlistul include pe langa piesele proprii, o multitudine de coveruri internationale si romanesti, piese latino, jazz, rock&roll si pop.

Durata show: 1-3 recitaluri a cate 45 minute fiecare. Click AICI pentru booking

formatii-nunta-live